Parayı Kendinize Çekmenizin Sırları

Fiyatı: 249 TL

Yazar: Joe Vitale

Yayınevi: Pegasus Yayınları

Tür: Kişisel Gelişim

Sayfa sayısı: 160

Kapak türü: Karton

Kağıt türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Baskı: 2023 / 1. baskı

Barkod: 9786254103377

 

The Secret filminin yıldızlarından biri olan dünyaca ünlü yazar Joe Vitale, Çekim Yasası’nın şaşırtıcı gücünden faydalanarak hayatınıza parayı kolayca çekmenin yollarını açıklıyor!

Hayatınıza parayı ve zenginliği çekme potansiyeliniz mesleğinize, içinde bulunduğunuz şartlara, hatta ekonomiye bağlı değil. Hepimiz bu potansiyelle doğuyoruz. Zihniniz istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz miktarda parayı size her an, her yerde ve her türlü ekonomik koşulda zahmetsizce çekme becerisine sahip. Tek ihtiyacınız olan bunu yapmaya nasıl başlayacağınızı öğrenmek.

Bu kitapta parayla ilgili bilinç dışı zihinsel engelleri, mitleri, yanlış anladığınız noktaları ve sizi parayı hayatınıza çekmekten alıkoyan sınırlayıcı inançları nasıl tespit edip ortadan kaldıracağınızı öğreneceksiniz. Sınırsız paranın ve bolluğun kapılarının önünüzde sonuna kadar açılmasını sağlayarak gücünüze güç katan yepyeni bir düşünce sistemini benimseyecek ve şunları başaracaksınız:

• Faydası kanıtlanmış beş aşamalı bir formülle, içinde bulunduğunuz ekonomik şartlar nasıl olursa olsun parayı hayatınıza çekebileceksiniz.

• Parayı hayatınıza anında çekebilmek için zihninizi yeniden programlayacaksınız.

• Kurban psikolojisine ve yoksulluk bilincine takılıp kalmanıza neden olan yalanlardan, efsanelerden ve medyanın dayattığı yanlış fikirlerden kaçınabileceksiniz.

• Daha fazla paraya sahip olmayı istemek için yeni geçerli nedenler bulacaksınız ve bu da parayı hayatınıza çekme gücünüzün artmasını sağlayacak.

• Dr. Vitale’in parayı hayatınıza yıldırım hızıyla çekmenizi mümkün kılacak, etkisi kanıtlanmış ipuçlarından, fikirlerinden ve kaynaklarından faydalanabileceksiniz.

• Adım adım ilerlemenizi sağlayacak detaylı bir plan sayesinde sevdiğiniz şeyleri yaparken kendi iş ve girişimcilik fırsatlarınızı yaratacaksınız.

Eğer istek listenizin ilk sıralarında daha fazla para ve finansal güç kazanmak yer alıyorsa, Parayı Kendinize Çekmenin Sırları sizin için dileklerinizin gerçek olmasını sağlayacak kusursuz bir plan!

Kişisel Gelişim

İletişim

Polis Sokak No: 16 Lefkoşa - Kıbrıs

Telefonlar: 0392 2287595 - 0392 2277443 - 0548 868 4745 (whatsapp)

e-mail: isikkitabevi@gmail.com

Çalışma Saatleri: Hafta içi 08.00 - 18.00 Ctesi: 08.00 - 16.00

İş bankası Hesap No: 

Işık Kitabevi Şti Ltd.

TR88 0006 4000 0016 8130 0644 32

Facebook sayfamız

instagram

Telif hakları saklıdır, © 2023, Işık Kitabevi

Tasarım ve programlama TechnoLink Software